javascript
   

Az ELECDOC Elektronikus Gyógyszerügyi Dokumentációs Kft. a Pro-Pharma’93 Kft. leányvállalata volt. Azzal a céllal alakult 1998-ban, hogy elektronikus törzskönyvi dokumentációkat állítson elő és segítségével a törzskönyvezést gyorsabbá és hatékonyabbá tegye. 2006-ban a Pro-Pharma átvette a teljesen elektronikus törzskönyvezési dokumentációk előállítását az ELECDOC leányvállalatától.

Európában az elsők között kezdtük és több mint száz elektronikus dokumentációt hoztunk létre a klasszikus NTA szerkezetben és mindegyikkel sikeres törzskönyvezést végeztünk.

2003 óta főleg eCTD dokumentációkat állítunk elő megbízóink számára és saját céljainkra. Szükség esetén NeeS dokumentációkat (non-eCTD electronic submissions) is készítünk, de mindenképpen az eCTD rendszert ajánljuk, mivel ez az egyetlen rendszer, amely teljes életciklus-menedzsmentre is képes.

Az eCTD dokumentáció alkalmas:

  • dokument menedzsmentre
  • többszöri, parallel regisztrációra, több országra kiterjedő folyamatok kezelésére (MRP, DCP)
  • variáció ill. életciklus követésre
  • archiválásra

2019. január 1-től az Európai Unió területén minden regisztrációval kapcsolatos dokumentáció csak eCTD formátumban lesz benyújtható (lásd bővebben: Fontos hírek menü pontban – „eCTD kötelező”)

 

 

Pro-Pharma ’93 Gyógyszeripari Tanácsadó Intézet Kft.
1144 Budapest, Füredi utca 34.
Tel.: 06-1-231-8060 Fax: 06-1-790-1038
e-mail: company@propharma.hu